AAMUPALA
*Yosa-kaurajogurttisysteemi
*mustikoita
*näkkäri-tonnari-hommelit
*Finnrexin

LOUNAS (koulun)
*spagettia
*kinkku-tuorejuustokastiketta
*salaattia, salaatinkastiketta, vesimelonia
*lasi rasvatonta piimää
*pieni pala ruisleipää, margariini

VÄLIPALA
*Alpen-patukka
*omena

PÄIVÄLLINEN
*1,5 broilerfileetä
*c-vitamiiniporejuomatabletti

MUUTA
*mustaherukkamehua monta lasillista
*banaani
*Maxi Tupla
*Pirkan sokerittomia salmiakkeja 100g (=100kcal, uskomatonta, ostan tästä lähtien aina näitä!)
*Finnrexinejä 2 tai 3 kpl?

Karkithan parantaa flunssan?

LIIKUNTA
*pyöräilyt n. 20 min.
*kävelyä

~

Mulla oli aikeena tänään mennä salille, mutta koska olo on flunssainen (nenä valuu, lihaksia särkee) ja lämpöäkin on 37 niin sain työllä ja vaivalla pideltyä itseni kotona. Tuntuu, että olen paska ihminen, maksan salin kuukausimaksua ihan turhaan ja lihon heti 5 kg, kun en yhtenä päivänä treenaa.

Vaikka tiedän, että peruskulutus suurenee sairaana, joten voin nyt vain kotona ollessani kuluttaa jopa enemmän, kuin tavallinen salitreeni ilman aerobista osuutta olisi kuluttanut! Lisäksi sairaana treenaaminen voi aiheuttaa ikäviä seurauksia jopa sydänlihastulehdukseen saakka. Ja sairaana lihakseni eivät edes palautuisi treenistä, joten mitä hyötyä siitä siis olisi? Tänään on sitäpaitsi tiedossa reissu apteekkiin ja kauppaan, ja kävellenhän se on tehtävä, joten tästä "kevyestä" lenkistä saan päivään vähän liikettä paljon turvallisemmalla tavalla.

Sitäpaitsi jos olisin mennyt treenaamaan, olisin luultavasti tullut kovemmin kipeäksi ja parantunut hitaammin, ja minulla on kaikkea kivaa tiedossa viikonlopuksi ja ensi viikolla, joten se ei vaan sovi!

Ja vielä lisää selityksiä. Olen lukenut, että ihmisen liikkuminen on pakkomielteistä ja hälyttävää, jos hän treenaa myös sairaana. En haluaisi olla pakkomielteinen. Miksi tämä on niiiiin vaikeaa??

Nyt tekisi vieläpä mieli jotakin herkkuja :( Miks joku ei vaan vois päättää kaikkia asioita mun puolesta. Treenaanko vai en, mitä syön ja mitä en. Häviäiskö ongelmat? En voi olla kovin sairas koska mulla on nälkä :)