Heipä hei, hengissä ollaan vaikkakin kiireisiä :) Tämä kesätyö pitää poissa koneen ääreltä kun leirivuorokausia luonnon helmassa karttuu...

Eli vaikka olenkin ollut poissa, en ole ollut vaipuneena masennuksen synkkiin alhoihin vaan olen pikemminkin loistanut jonnekin muuhun suuntaan kuin vain tänne yksinäiseen blogiini.

Viime lauantaina juoksin puolimaratonin!!!! :) JEE, vähän hehkutusta ja kehuja, kiitos. Idea tuli vähän puskan takaa, sillä alun perin ajattelin juosta 1/4 maratonin eli 10,55 km ihan vain jotta tietäisin, paljonko aikaa minulla siihen kuluu, mutta sitten kunnianhimoni otti ylivallan ja ilmoittauduin puolikkaalle. Lähdin matkaan siis ihan harjoittelematta. Vaikka olenkin juossut ahkerasti jo vuosi kaudet ja teen useinkin yli 10 km lenkkejä, en ole kuitenkaan nyt salibandynkin loputtua tehnyt mitään kimmoisuusharjoituksia enkä muutenkaan treenannut noin pitkä matka tähtäimessä. Mutta tein sen!

Ajaksi tuli 2.14.05, mihin olen ihan tyytyväinen, sillä tavoitteeni oli vain kulkea matka juosten. Ajattelin, että voisin nyt ryhtyä keräilemään tietoa juoksuharjoittelusta (siis järjestelmällisestä sellaisesta), jotta voisin joskus parantaa tätä tulosta. Sillä nyt kun kuntosali täällä porukoiden luona on kiinni, olen juossut paljon ja todella nauttinut siitä. Ja tuntui siistiltä juosta numerolappu rinnassa ja muutenkin kisata :) Ihan helppo juttu tuo ei kuitenkaan ollut ,erityisesti kilometrit 16-20 tuntuivat todella tahmeilta, jalat olivat todella jäykät ja jäin kaikista vetäjistäkin... vipalla kilsalla sain kuitenkin aikaan jopa loppukirin ja ohittelinkin! Ja tuohon 16 km asti meni kanssa ihan reippaasti.

No saa nyt nähdä mihin tämä tuuliviiri alkaa tähdätä... aika tuuliviirimäistä tää mun touhu ja varsinkin nyt, kun kaikki aika menee tosiaan kesätöissä.... Syönnit ovat sujuneet ihan kohtuullisesti, syön mahdollisuuksien mukaan kuten ennenkin, vaikka leirikeskuksen ruoka ei ole ihan sitä aina, mitä toivoisin. Kohtuullista se kuitenkin on ja epäterveellisempää syön sitten vähemmän. Onneksi nykyään on olemassa pieniä jätskejä, meillä nimittäni porukoilla ollaan kyllä jätskiä tyrkyttämässä koko ajan. Olen saanut sentään oman minijätskipatukkapaketin, että voin ottaa sieltä sitten :) Energiamäärät varmaan eivät ole muuttuneet paljoa. Paino vaihtelee 52-54 kg välillä koko ajan, haluaisin sen ehkä 48 kg :p Olen 158 cm pitkä. Mut saapa nähdä, nyt ei oikeen pitkän tähtäimen suunnitelmat suju kun kaikki on vähän sekavaa joka alalla... Ja treeni kulkee.

Eli näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyviä kesäpäiviä kaikille :)