RUOKAILUT

AAMUPALA KLO 7

*maitorahkaa (0,3%), loraus rasvatonta maitoa, mansikoita
*viipale vaaleaa sekaleipää, päällä margariinia ja maksamakkaraa
*1,5 kuppia kahvia
*vettä

LOUNAS KLO 12

*kolme pientä perunaa
*tomaatti-jauheliha-kastiketta
*puolet lautasesta salaattia: keräsalaattia, porkkanaraastetta, punajuurta, sinappista salaattikastiketta
*lasillinen rasvatonta maitoa ja lasillinen vettä
*pieni jyväsämpylä ja margariinia

VÄLIPALA (en enää muista aikaa...)
*1,5 kuppia kahvia
*maustamatonta jogurttia ja mansikoita
*banaani

PÄIVÄLLINEN
*kaksi viipaletta vaaleaa sekaleipää, päällä eilistä jauhelihaa, ketsuppia, sinappia, edamia (17%)
*rasvatonta maitoa
*omena

LIIKUNTA

Pyöräily kouluun ja kotiin yht. n. 25 minuuttia.
Hölkäten kauppaan ja kävellen pois.
Lihaskuntoa:
*20 askelkyykkyä
*hauisliike 3x20 ja 2x15
*askelkyykky 3x20
*alavatsa 3x20
*pakaraliike 3x40 (kerralla 20 kummallekin puolelle=40)

~

Mulla oli tänään aikomuksena tehdä kunnon juoksulenkki, sillä täällä päin olevan hiihtoloman vuoksi saba-treenit oli peruttu (halli kiinni). Se jäi tekemättä, mutta oikeastaan olen silti nyt ihan tyytyväisellä mielellä, sillä sain tehtyä hoidettua paljon rästiin jääneitä hommia ja ehdin myös lukea tenttiin enemmän. Viime aikoina on ollut vähän turhankin kiireistä!

Liikunnan pitäisi olla hauskaa ja niin se onkin. Nautin siitä. Mutta siis... miten sen pukisi sanoiksi? Liikkumisen tarve ei saisi perustua sihen, että on joku velvollisuus, paine, tehdä jotakin. Tänään se onnistui ihan hyvin: en ehtinyt tehdä lenkkiä, joten armahdin itseni ja tein vain vähän lihaskuntoa muiden arkisten juttujen lomassa. Sitäpaitsi lepopäiviäkin tarvitaan.

Syömisen meni siinä mielessä pieleen, että haluaisin syödä kaksi lämmintä ateriaa päivässä, mutta on vaikea ehtiä valmistaa niitä! Mutta muilta osin olen tyytyväinen. Tyytyväinen olen myös siihen, miten suoriuduin tänään kaupassa. Tarkoituksena oli ostaa evästä huomista piiiiiitkää junamatkaa varten. Nyt minulla on sitten evääksi banaania, viinirypäleitä sekä itse tehtyä kanasalaattia, ja pikkuisen karkkia, sen olin jo luvannut itselleni. Matkakarkit kuuluvat aina jotenkin asiaan! Laukussa odottelee siis 100g karkkipussi ja Tupla-patukka (se pieni!). Kaikista ylpein olenkin Tupla-osaston käytökseeni... Maxi-Tupla oli tarjouksessa 4 kappaletta kahdella eurolla ja minulla oli ne neljä jo kädessäni, sillä siinähän säästäisi 80 senttiä. Kunnes tajusin, että pikku-Tupla maksaa 45 senttiä ja täten säästän 2e 35snt verrattuna neljään isoon Tuplaan ;) Ja näin sain sekä patukan, että moraalisen voiton itsestäni!

Huomenna reissaan siis vanhempien luokse ja vaikka siellä onkin mukavaa, on oman arjen pyöritys usein vähän toissijaista, joten saapa nähdä mitä tulee syötyä ja kuinka liikuttua - välinettä on kuitenkin mukana jos jonkinlaista! Yleensä se sujuu kuitenkin ihan hyvin, eikä nytkään ole siitä stressiä. Kiva päästä vähän reissaamaan!