AAMUPALA
*2 kuppia kahvia
*appelsiini
*moniviljasämpylä, päällä margariinia ja maksamakkaraa
*magnesiumtabletti ja zinaxin omega-3 -tabletti

LOUNAS
*kulhollinen Knorrin valmista tomaatti-paprika-basilika-keittoa (ihan hyvää, mutta nälkä jäi... pitäisi varmaan syödä kaverina leipää, salaattia tms.)

VÄLIPALA
*4 riisikakkua (pitäisköhän vähä rajottaa...?)
*appelsiini

VÄLIPALA OSA 2
*jatkoin riisikakkujen syömistä, laskut meni sekaisin, yhteismäärässä taisin kuitenkin päästä yli 10 :( :( järjetöntä!!! ja nälkä on vieläkin!!

VÄLIPALA nro 3
*maistiaispala porkkanakakusta (meni myyjäisiin, pitihän sitä nyt maistaa että mitä on myymässä! pitääkö minun puolustella syömisiäni? EI! miksi sitten puolustelen?)

PÄIVÄLLINEN
*banaani
*3 Atrian jauhelihapuikkoa
*lisäkettä, jossa ruispastaa, linssejä ja herne-maissi-paprikaa

LIIKUNTA
*30 vatsarutistusta
*pyöräilymatkat tenttiin ja takaisin, sohjon ansiosta yht. n. 30 min
*raivokasta lumenkolausta n.15 min.
*kävelymatkat kauppaan ja takaisin yht. n. 30 min
*7 jumppapallopunnerrusta :D
*juoksulenkki n.55 min.

~

Alan tästä lähtien tekemään enimmät pohdinnat eri merkintöihin kuin nämä ruoka- ja treenipäiväkirjat. Sitten voin opetella käyttämään kategorioita ;) Ja kun joskus jaksan opetella, miten voin tehdä sellaisia "sivuja" jotka voin sitten linkata sivupalkin laatikoihin, niin laitan niihin sitten erilaista infoa, jota koko ajan jostakin haalin. Ja joka muodostaa järkyttävän määrän ristiriitoja...

Tässä yksi diagnoosi:
SUURIN ONGELMANI on se, etten tiedä, mikä on energiantarpeeni, enkä siksi tiedä, syönkö liikaa vai liian vähän. Siitä seuraa sitten kasautuva ruokaongelmavyyhti... huoh...

Uusi Snoopy-sivupohja, joka on kylläkin vähän räikeä, joten taidan vaihtaa sen aika pian.

Masennuin päivällä riisikakkukohtauksesta, mutta nyt olen palannut järkiini. Ei se nyt maailma siihen kaadu :) Nyt miestä vastalle, ihanaa kun se tulee kotiin!!