AAMUPALA
*2 kuppia kahvia
*aamupalajuomaa: maitoa, kaurahiutaleita, banaania, mysliä, kaakaojauhetta sauvasekoittimella survottuna
*1 näkkäri juustolla ja tonnarilla

LOUNAS
*broilersalaattia

PÄIVÄLLINEN
*eat colour vihreä -keittoa
*2 viipaletta moniviljaleipää, oliiviöljyä, mausteita, juustoa
*rasvatonta maitoa
*kuppi kahvia

ILTAPALA
*omena
*banaani
*täysjyväruismuroja ja rasvatonta maitoa (aika iso annos)
*iso lasi appelsiinimehua (täysmehutiivisteestä valmistettua, sokeroimatonta)

LIIKUNTA
*juoksulenkki 45 min. (mäkiä ja loskaa, aika hikistä :))))
*venyttelyä ja tasapaino- ja kehonhuoltoliikkeitä jumppapallolla yht. 35 min.
*20 pallopunnerrusta

~

En mä nyt alkanutkaan laittaa näitä pohdintoja eri merkintöihin, ku aattelin et sitte blogin näkymästä tulee tosi sekava, ei tiedä, miltä päivältä mikäkin merkintä on. Jos muuten joku ihmettelee, miten voin esim. aamulla klo 11:44 (niinku tänään) tietää koko päivän liikunnat ja syömiset, niin selvennettäköön, että päivitän/muokkaan samaa merkintää aina päivän kuluessa. Julkaisuajaksi tulee aina se eka kerta, kun oon merkinnän luonu ja esim. merkannu aamupalan syömiset.

Olipa ihana taas kerran juosta. Mikä siinä on, että sitä voi niin kovin rakastaa... :) Oon kyllä tosissani harkinnut, et salibandyn jäädessä pois keskittyisin sit tosissani juoksuun.. ja silloinhan täytyisi löytää jokin kilpailumuotokin. Mun sisällä asuu joku outo kilpaurheilija :o Kilpailu antaa syyn lähteä vääntämään aina ja motivoi myös syömään terveellisesti, sillä niinhän KILPAurheilijan täytyykin. Ekana tulee mieleen, et jos rupeis tosissaan treenaamaan maratonille... (ei sitte yhtään sen kovemmat tavotteet :D). Mut se vois sopia kyl mun luonteelle.

Yhtenä päivänä kyllä huomasin selaavani Mimmi Jokisen nettisivuja ja haaveilevani Fitness-urheilusta. Noh, harrastan siitä jo valmiiksi sitä toista puolta: lihasten kasvatusta. Mutta totesin, että se toinen puoli eli kisadieettivaihe ja kilpailu ois mulle aivan liikaa. Ei kantti kestäisi, enkä edes haluaisi asettaa kroppaani semmoseen jatkuvaan muutostilaan ja laihdutella. Mutta tämä esimerkkinä siitä, että en jotenki osaa tyytyä mihinkää sunnuntaiurheiluun...

Ihan juuri nyt tässä tietsikalla istuessa tuli mieleen toinenkin urheilulaji (siis sen maratonin lisäksi), jossa juoksulla on keskeinen osa ja joka myös vois sopia mulle: suunnistus! Nyt vaan ottamaan mahdollisuuksista selvää... ;)