Banaanipannukakku

Uunipellillinen

*3 dl grahamjauhoja
*1 dl kaurahiutaleita
*½ dl kauralesettä
*8 dl rasvatonta maitoa
*3 kananmunaa
*1 banaani viipaloituna

Sekoita ainekset hyvin keskenään ja anna turvota vaikka sen aikaa kun uuni lämpenee tai käyt ulkona haukkaamassa happea. Kaada leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n.20-30 min. Nauti herkkujen nälkään vaikka marjojen kanssa tai suolaisen nälkään leikkeleen ja/tai juuston kanssa.

Jauhojen laatua ja suhteita on tässä helppo vaihtaa. Samoin osan nesteestä voi korvata vaikka vedellä tai laittaa tilalle laktoositonta maitojuomaa. Banaani tuo taikinaan vähän makeutta - pannukakku voi siis olla hyvää ilman sokeria ja rasvaa! Kannattaa kokeilla! Jos haluaa helpottaa pannarin irtoamista leivinpaperista, voi paperin tietty voidella, mutta silloin pannarista ei tule niin rasvatonta. Kyllä se irtoaa muutenkin :)

Laittakaa kommentteja jos kokeilitte tätä oma-kehittelemääni ohjetta, olisi kiva kuulla tykkääkö joku muukin :)