AAMUPALA
*kauralesepuuroa, mustikoita, vadelmia
*2 lasia rasvatonta maitoa
*2 kiiviä
*1,5 kuppia kahvia

LOUNAS (koululla)
*puolikas peruna
*2 viipaletta lihamureketta
*tuoresalaattia (+salaatinkastiketta! niinku aina melkein koululla. vaikka kuinka yritän olla raatorehellinen, aina jotain unohtuu!)
*lasi rasvatonta piimää
*puolikas ruisleipäviipale ja margariinia + kurkkua

VÄLIPALA
*Elovena Välipalakeksi

VÄLIPALA
*palautumisjuoma
*banaani

PÄIVÄLLINEN
*iso lasi maitoa
*ruispastaa
*jauhelihakastiketta, jossa tomaattia, sipulia ja paprikaa
*omena

ILTAPALA
*ne perus näkkäri-tonnari-säädöt :)

LIIKUNTA
*pyöräilyt n. 25 min.
*kuntosalitreeni

Pari sanaa päivän punttitreenistä...
Kelloa en katsonut, koska sekä kelloni että kännykkäni oli unohtunut kotiin ja salin kello oli pysähtynyt :D Varmaan tunnin paikkeille kuitenkin osui treenin kesto, ihan semmosta perus tahtia tein. Tämän kerran liikeet: lämmittelyä kuntopyörällä ja soutuergometrilla, ylätalja taakse 25kg, suora selkälihas penkissä, maastaveto 20 kg, kylki/vinojen vatsojen liike 10 kg käsipainolla, penkkipunnerrus 20 kg, askelkyykky 20 kg, rinnalleveto 20 kg, hauisliike 5kg per käsi. Lisäksi loppuverkaksi ja muutenkin erilaisia selkä- ja vatsaliikkeitä kehon omalla painolla.

Harjoittelin myös punnerrusta "pää alas päin" mutta en kyllä oikein ole löytänyt oikeaa tekniikka, jonku pitäis varmaan näyttää se mulle.

Tein noita kaikkia yllä mainittuja liikkeitä 3 sarjaa, tällä kertaa ns. liikepareina ja toistoja oli tarkoitus tehdä 8-12, mutta joitakin kyllä tein enemmänkin. Selkälihaksia tein 3 20 toiston sarjaa (ei lisäpainoa, mahdollisimman pitkällä liikeradalla). Erityisesti askelkyykky, rinnalleveto ja maastaveto kaipaisivat lisäpainoja, mutta problems: koulun (ilmaisella) salilla ei ole telinettä levytangolle, enkä uskalla nostaa lattialta 30 kg tai 40 kg painavaa tankoa niskan taakse, enkä varmaan saisikaan... Rinnallevetoa ja maastavetoa en ole pitkään aikaan tehnyt, joten niiden osalta tämä oli vähän harjoituskerta :) Oon ajatellut ruveta käymään osan viikon salitreeneistä uimahallin salilla, joten kyykyt kannattaa sitten varmaan jättää niille kerroille ja tuola tehdä sitten enemmän vaikka noita käsien ja keskivartalon liikkeitä.

~

KLO 9.12
Vuodatus vissiin jotenkin sekoilee kommenttien kanssa. Ainakaan tällä hetkellä edellisen postauksen 1 kommentti ei näy, mutta olen silti lukenut sen.

Kävin eilen Sokoksen jollain alepäivillä ja tuhlasin kamalasti rahaa! Ostin kuoritakit itselle ja ukkelilleni, juoksusukkia ja Craftin trikoot (juoksuun, ajattelin kyllä käyttää myös salilla). Ja toisesta kaupasta ostin hyvässä tarjouksessa olevat mutta edelleen kalliit uudet treenikengät sisälle. Edelliset oli sisäpuolelta menneet niin rikki, että hankasivat aina :( Mutta nyt loppui tuhlaus! Vai loppuiko? Mä oon kyllä ihan toivoton... Onneksi treenikamoille sentään on aina käyttöä. Kauheeta jos mun shoppailuintohimot kohdistuis vaikka miljooniin kenkiin, joita ei mitenkään voi kaikkia käyttää kovin paljoa. Selittelyä :)

Huh, tänään minun pitäisi tenttiä kirja, jota olen lukenut vain 22 sivua, koska en ole saanut sitä kirjastosta lainaan! Argh. Koulu haittaa muuta elämää ;)