AAMUPALA
*1 kuppi kahvia
*banaani
*pieni porkkana, pala kurkkua
*2 siivua ruisleipää, margariinia, juustoa, kinkkua, kurkkua

LOUNAS
*riisipuuroa ja jotain marjakeittoa
*lasi rasvatonta maitoa
*salaattilautasellinen keräsalaattia ja porkkanaraastetta
*1 ruisleipä, margariinia
*1 kuppi kahvia

VÄLIPALA
*banaani
*täysjyväruismuroja ja mustikkakeittoa
*kourallinen rusinoita
*2 suklaamunakarkkia

PÄIVÄLLINEN
*linssi-katkarapu-salaattia (linssejä, katkarapuja, pikkuporkkanoita, keräsalaattia, omenaa, punasipulia, oliiviöljyä)
*appelsiini
*kuppi teetä (vihreä tee- minttu)
*3 suklaamunakarkkia

VÄLIPALA
*palautumisjuomaa, pienempi annos kuin yleensä

ILTAPALA
*2 täysjyväruisnäkkäriä, tonnikalaa, juustoa
*n. 1/4 prk raejuustoa
*7 suklaakarkkia (pliis, ryhdistäydy nyt)

LIIKUNTA
*pyöräilyt 60 min
*20 pallopunnerrusta, 20 vatsarutistusta
*salibandytreenit (alkulenkki + 1h sählyn peluuta sekaporukalla, hauskaa ja hikistä! sykkeet nousi aika kivasti, mutta vaihdossaodotteluajatkin olivat pitkiä, eli semmonen keskiraskas treeni)

~

Minulle ilmaantui edelliseen postaukseen pelastava enkeli, joka kehotti minua syömään enemmän :) Kiitos kommenteista, ne ovat minulle oikeasti tosi tärkeitä! Laitan vielä tähänkin pyynnön, että jos jollakin on tietoa, niin kommentoikaa ihmeessä miltä syömismääräni näyttävät... Ja missä kohdin syömistä voisi lisätä? (proteiinia vai hiilihydraattia? mihin aikaan? lisätä aterioiden kokoa vai lisätä ateria? jne.) Onko kellään kokemuksia ravitsemusterapeuteista muuten kuin että on syömishäiriön vuoksi joutunut menemään sellaisen vastaanotolle?

Pitäisi laittaa tänne vähän tietoa tavoitteistani (voi kun tietäisin ne itse) ja ehkä myös muita sellaisia pysyviä sivuja, koska vaikea on varmaan pysyä kärryillä pelkästään nämä uusimmat merkinnät lukemalla.

Nyt iltapalan jälkeen on  vähän liiankin täysi olo - syytän suklaakarkkeja. Mikä mulla on ku kauhee morkkis tuli noistakin :( Ei elämän tämmöstä suklaakarkeista murehtimista kuuluis olla...

Huomenna lähden pariks päiväks reissuun ja koska pääsiäinen on ihan nurkan takana, niin tarjolla on varmaan jos jonkin moista pääsiäismömmöä, -mämmiä ja -munaa. Eli joudun varmasti alistumaan itselleni ja antamaan luvan herkutteluun. En tahdo olla huomion keskipisteenä sillä "Mikset sä syö?" kommentilla jatkuvasti. Onneksi olen urheilija, monet ymmärtää ettei urheilija vaan VOI vetää herkkuja koko ajan :) No niin... eli en varmaankaan pääse tekemään tänne päivittelyjä ennen lauantaita (paitsi huomenaamulla vielä). Toivottavasti palajan sitten normaalisti syöneenä ja tyytyväisenä.

Nyt on kyllä väsy. Huomenna ei kyllä treenata, kroppa ja koppa oikein huutavat lepoa. Tälle viikolle tulee siis varmaan kaksi lepopäivää. Tai huomenna tulee varmaan pientä kävelyä, mutta ei kuitenkaan kovempaa treeniä.