Tänään oli liikunnan kannalta se kuuluisa viikon lepopäivä! Sitä on kyllä vaikea pitää hyvällä omallatunnolla (tänään on kyllä muutenkin aika paska päivä), mutta pidän sen kuitenkin, sillä järjellä tiedän, että se vaan on pidettävä.

AAMUPALA KLO 9
*maustamatonta jogurttia ja marja-muro-mysliä
*viinirypäleitä
*kahvia

LOUNAS KLO 13
*broilerpastaa
*tuoresalaattia
*3 palaa yrttivoipatonkia (onneksi pieniä!)

VÄLIPALA KLO 19.30
*3 riisikakkua
*viinirypäleitä

MUUTA PASKAA:
*2 omenapullaa
*4 dominokeksiä
*suklaakakkupala
*kahvia
*0,5l kuvia siideri ja 0,5l lonkku, salmarisnapsi (oi miksi, oi miksi en tykkää light-siidereistä? ne on niiiiin makeita!)

Noi herkut voi(si) toki selittää sosiaalisilla tilanteilla, mutta se ei poista sitä valtaisaa kalorien ja rasvan määrää, jonka olen tänään sisääni mättänyt. Enkä olisi edes halunnut! Eikä se ei-tahtominen ole mitään pelkkää kalorikammoa, vaan en vain tahtoisia syödä tuollaista paskaa, mutta kun on kotona kylässä, niin kakkua on pakko syödä!! Pullat ja keksit söin kokouksessa, ja lähinnä siksi, että jos en olisi syönyt, olisivat kaikki muutkin olleet syömättä, kun katsovat mallia minusta, ja se ei olisi ollut siis hyvää mallia. Mutta olen siis aika harmissani ja varsinkin kun tämä nyt ei johdu mistään omasta repsahduksesta (vaikka itsestähän se aina on kiinni, ei saisi näin selitetellä!!) vaan... no... sosiaalisesta pakosta.

Ja kaiken lisäksi siiderikin on epäterveellistä ja kaloripitoista, mutta siitä sen sijaan en pode huonoa omaa tuntoa, se saa joskus harvoin kyllä kuulua elämään :)

En saisi lähteä sille linjalle, että jätän aterioita väliin ym. Mutta huomenna... on tarjolla kunnon sunnuntaipäivällistä, mutta täytyy kyllä syödä kevyesti. Tarpeeksi kaloreita, ehdottomasti, mutta mahdollisimman suuri osa siitä kasviksista, hedelmistä ym. Olen miettinyt, että olisiko mahdollista ottaa joku paastopäivä käytäntö, esim. yksi paastopäinä kuukaudessa/viikossa/mikä olisikaan sopiva aikaväli, mutta täytyy toki perehtyä näihin paastoihin tarkasti! Ja että mitä hyötyä siitä sitten olisi ja mihin sillä edes pyrkisin?? Ehkä se veisi mut vaan huonompaan jamaan??